Δράση «Απλώνω Ευτυχία!»

Έφτασε η μέρα να απλώσουμε την « μπουγάδα της Ευτυχίας»!

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου, στον Ηγεμονικό κήπο της πόλης μας, θα απλώσουμε τις φανελίτσες που σχεδίασαν τα παιδιά μας με στόχο να συνδράμουμε στο να ανάψει μέσα σε όσους/ες δουν τις φανελίτσες το φως που θα τους/τις βοηθήσει να διακρίνουν την ευτυχία στα απλά και καθημερινά της ζωής. Μέσα από τις φανέλες μας θα δώσουμε ιδέες για το πού μπορεί να βρει κανείς την Ευτυχία. Η «μπουγάδα της Ευτυχίας» είναι το τελευταίο στάδιο μιας σειράς δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν από τις/τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας με στόχο την προαγωγή του εθελοντισμού, την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας.

Οι μαθητές μας έχουν ήδη προσφέρει εθελοντική δράση και τα χρήματα που συγκέντρωσαν θα δοθούν για να ενισχύσουμε το σύλλογο «Φλόγα», παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες καθώς και κάποιο τοπικό φορέα του νησιού μας.

Εξαπλώνουμε το μήνυμα της ευτυχίας….γιατί όταν εμείς γνωρίζουμε τι είναι η ευτυχία μπορούμε να συμβάλουμε στο να νιώσουν ευτυχία άνθρωποι που περνούν δύσκολα.

Ελάτε να γνωριστούμε και ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ!!!!!

Μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αγοράζοντας υφασμάτινες τσάντες που θα διατίθενται στον χώρο του κήπου και στις οποίες μπορείτε να αποτυπώσετε τι είναι ευτυχία για τον καθένα/καθεμία από εσάς.

Υποστηρίξτε τις εθελοντικές δράσεις των παιδιών μας!!!!

Η δράση έχει πραγματοποιηθεί σε πολλά σχολεία στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Για την Κύπρο, υπεύθυνη συντονισμού είναι η κυρία Γεωργία Σολωμού και για την Ελλάδα ο κύριος Μάριος Μάζαρης. Για τη δράση του Δημοτικού σχολείου Βαθέος υπεύθυνη είναι η εκπαιδευτικός Ιφιγένεια-Δέσποινα Καρακατσάνη.

Σας περιμένουμε όλους να κάνετε μια βόλτα από τον Κήπο της πόλης μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *